Lämmin kreikkalainen salaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin kreikkalainen salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Kurkku
1 kpl
Punasipuli
3 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Oreganoa
1 rkl
Sitruunamehua
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
12 kpl
Kivetöntä oliivia
200 g
Fetajuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja halkaise paprikat. Poista kannat ja siemenet. Leikkaa reiluiksi paloiksi. Paloittele kurkku ja kuori ja viipaloi sipuli. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Lisää joukkoon kasvikset ja kuumenna ne. Mausta oreganolla, sitruunamehulla, suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Nosta pannu syrjään ja lisää joukkoon oliivit. Tarjoa lämmin salaatti fetajuuston kanssa alkupalana tai ruokaisana salaattina.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.