Lämpimät makrillileivät
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | ruisleipäviipaletta |
| 1 kpl | (125 / 80 g) makrillifileitä tomaattikastikkeessa |
| 1 kpl | kananmuna |
| 2 dl | juustoraastetta |
- 1.
Nosta leipäviipaleet uunipellille. Sekoita kulhossa makrillifileet kastikkeineen kanamunan ja juustoraasteen kanssa. Jaa seos leiville. Kuorruta leivät 225-asteisessa uunissa grillivastusten alla 6–8 minuuttia.
Lämpimät makrillileivät
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | ruisleipäviipaletta |
| 1 kpl | (125 / 80 g) makrillifileitä tomaattikastikkeessa |
| 1 kpl | kananmuna |
| 2 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Nosta leipäviipaleet uunipellille. Sekoita kulhossa makrillifileet kastikkeineen kanamunan ja juustoraasteen kanssa. Jaa seos leiville. Kuorruta leivät 225-asteisessa uunissa grillivastusten alla 6–8 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























