Lämpimät makrillileivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät makrillileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Ruisleipäviipaletta
1 kpl
(125 / 80 g) makrillifileitä tomaattikastikkeessa
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta leipäviipaleet uunipellille. Sekoita kulhossa makrillifileet kastikkeineen kanamunan ja juustoraasteen kanssa. Jaa seos leiville. Kuorruta leivät 225-asteisessa uunissa grillivastusten alla 6–8 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.