Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät makrillileivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Ruisleipäviipaletta
1 kpl
(125 / 80 g) makrillifileitä tomaattikastikkeessa
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta leipäviipaleet uunipellille. Sekoita kulhossa makrillifileet kastikkeineen kanamunan ja juustoraasteen kanssa. Jaa seos leiville. Kuorruta leivät 225-asteisessa uunissa grillivastusten alla 6–8 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.