Lämpimät tomaatti-mozzarellarieskat

Arvostele resepti
6 Kappaletta

15 min

Tee ilta- tai välipalaksi täytettyjä rieskaleipiä.

Ainekset

MääräAinesosa
6 kplperunarieskaa
3 rkltapenadetahnaa tai pestokastiketta
2 - 3 kpltomaattia
6 kploksaa tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
175 gmozzarellajuustoa ohuina viipaleina
rucolaa

Valmistus

  1. 1

    Laita perunarieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele tapenadetahnalla tai pestokastikkeella. Viipaloi pinnalle tomaatit. Laita tomaattien päälle runsaat oksat basilikaa. Rouhi päälle mustapippuria.

    Aseta päällimmäiseksi mozzarella-juustoviipaleet ja kuumenna grillivastuksella 250 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Ripottele pinnalle rucolaa. Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Mustapippuria myllystä, Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä