Laita perunarieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele tapenadetahnalla tai pestokastikkeella. Viipaloi pinnalle tomaatit. Laita tomaattien päälle runsaat oksat basilikaa. Rouhi päälle mustapippuria.
Aseta päällimmäiseksi mozzarella-juustoviipaleet ja kuumenna grillivastuksella 250 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Ripottele pinnalle rucolaa. Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
282
1181
10,8 g
4,3 g
32,8 g
1,8 g
3,3 g
11,3 g
1,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Mustapippuria myllystä,
Rucolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli