Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät tomaatti-mozzarellarieskat

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Tee ilta- tai välipalaksi täytettyjä rieskaleipiä.

Ainekset

6 kpl
Perunarieskaa
3 rkl
Tapenadetahnaa tai pestokastiketta
2 - 3 kpl
Tomaattia
6 kpl
Oksaa tuoretta basilikaa
Mustapippuria myllystä
175 g
Mozzarellajuustoa ohuina viipaleina
Rucolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita perunarieskat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Voitele tapenadetahnalla tai pestokastikkeella. Viipaloi pinnalle tomaatit. Laita tomaattien päälle runsaat oksat basilikaa. Rouhi päälle mustapippuria.

Aseta päällimmäiseksi mozzarella-juustoviipaleet ja kuumenna grillivastuksella 250 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Ripottele pinnalle rucolaa. Nauti sellaisenaan tai salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 16.4.2013
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

282

1181

10,8 g

4,3 g

32,8 g

1,8 g

3,3 g

11,3 g

1,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mustapippuria myllystä,

Rucolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli