Lämpimät tonnikalaleivät
30 min (josta 15 min aktiivista)
10 Kappaletta
Mehevät lämpimät voileivät tonnikalasta saavat mausteista lämpöä srirachasta.
Ainekset
Valmistus
1
Irrota leipien pohja ja päällinen toisistaan. Levitä leivät leivinpaperille pellille.
5 kpl
kokonaista ruispalaleipää
2
Valuta tonnikala ja kaprikset. Sekoita tonnikala, kaprikset ja sriracha. Levitä leipien päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.
210 g
(2 tlk, à 150/105 g) tonnikalaa auringonkukkaöljyssä
57 g
(1 prk) kapriksia
2 rkl
srirachaa
150 g
(1 ps) juustoraastetta
Vinkki: Korvaa sriracha tomaattipyreellä ja kaprikset suolakurkuilla.
Lisää aiheesta
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 10.10.2024
|Muokattu: 10.10.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
138
578
6,1 g
2,3 g
9,0 g
1,5 g
1,9 g
10,5 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli