Laskiaisen omena-kanelipikapullat - Yhteishyvä

Laskiaisen omena-kanelipikapullat

???
Kappaleita
8
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa
1/2 tl
Jauhettua inkivääriä
2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
3/4 dl
Juoksevaa margariinia

PINNALLE

Maitoa
Raesokeria
Tomusokeria

LISÄKSI

1 dl
Omenahilloa

KANELIKERMAVAAHTO

2 dl
Vispikermaa
1/2 tl
Kanelia

Näin teet

1

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa maito, muna ja rasva ja kaada seos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita taikinaksi. Annostele taikina voideltuihin muffinivuokiin. Sivele pullien pintaan maitoa ja ripottele päälle raesokeria.Paista pullat 200-asteisen uunin keskitasolla 18–20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Halkaise pullat ja täytä omenahillolla ja kanelilla maustetulla kermavaahdolla. Sirota pinnalle tomusokeria.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa