Laskiaisen omena-kanelipikapullat | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Laskiaisen omena-kanelipikapullat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
1/2 tl
Jauhettua kardemummaa
1/2 tl
Jauhettua inkivääriä
2 dl
Maitoa
1 kpl
Kananmuna
3/4 dl
Juoksevaa margariinia

pinnalle

Maitoa
Raesokeria
Tomusokeria

lisäksi

1 dl
Omenahilloa

kanelikermavaahto

2 dl
Vispikermaa
1/2 tl
Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa maito, muna ja rasva ja kaada seos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita taikinaksi. Annostele taikina voideltuihin muffinivuokiin. Sivele pullien pintaan maitoa ja ripottele päälle raesokeria.Paista pullat 200-asteisen uunin keskitasolla 18–20 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Halkaise pullat ja täytä omenahillolla ja kanelilla maustetulla kermavaahdolla. Sirota pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.