Lempeän tuliset lihapyörykät

Nappaa talteen!
Laita lihapulliin lisää potkua chilillä tai cayennenpippurilla. Tarjoile lihapullat spagetin kanssa.
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1 dl | parmesaaniraastetta |
| 1 kpl | muna |
| chiliä tai cayennenpippuria | |
| 1 tl | suolaa |
| Kastike: | |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 dl | kanalientä |
| 1 rkl | hunajaa |
| chiliä tai cayennenpippuria | |
| 1 dl | ruokakermaa |
- 1.
Mittaa korppujauhot kulhoon ja sekoita joukkoon kerma. Lisää liha, parmesaani, muna ja mausteet. Muotoile seoksesta pyöryköitä ja paista niihin pintaväri pannussa. Pane pyörykät uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota öljytilkassa. Lisää tomaattimurska, kanaliemi, mausteet ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja kaada pyöryköille. Kypsennä 200 °C:ssa 20 minuuttia.
Laita lihapulliin lisää potkua chilillä tai cayennenpippurilla. Tarjoile lihapullat spagetin kanssa.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 dl | ruokakermaa |
| 1/2 dl | korppujauhoja |
| 1 dl | parmesaaniraastetta |
| 1 kpl | muna |
| chiliä tai cayennenpippuria | |
| 1 tl | suolaa |
Kastike: | |
| 2 kpl | sipulia |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 dl | kanalientä |
| 1 rkl | hunajaa |
| chiliä tai cayennenpippuria | |
| 1 dl | ruokakermaa |
Valmistus
- 1
Mittaa korppujauhot kulhoon ja sekoita joukkoon kerma. Lisää liha, parmesaani, muna ja mausteet. Muotoile seoksesta pyöryköitä ja paista niihin pintaväri pannussa. Pane pyörykät uunivuokaan. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota öljytilkassa. Lisää tomaattimurska, kanaliemi, mausteet ja kerma. Kuumenna kiehuvaksi ja kaada pyöryköille. Kypsennä 200 °C:ssa 20 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























