Leppiskeksit

Arvostele resepti
10 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
100 gvalkosuklaata
20 kpldigestivekeksiä

Lisäksi:

sokerikuorrutetta, pieniä erilaisia täytelakuja ja tavallisia lakuja sekälakritsi- tai suklaakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Sulata valkosuklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Liimaa kaksi keksiä toisiinsa valkosuklaasulalla. Kuorruta pinta (värillisellä) sokerikuorrutteella. Piirrä leppäkertun "muoto" lakritsikastikkeella. Koristele pienillä lakuilla. Anna kuivua rauhassa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025