Ota naudanpaisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen valmistamista. Taputtele liha kuivaksi talouspaperilla. Poista tarvittaessa kalvot ja leikkaa paisti noin 2 cm x 2 cm kokoisiksi kuutioiksi.Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet ja silppua ne melko hienoksi. Kuori ja kuutioi perunat, porkkanat ja selleri.Kuumenna öljy-margariiniseos pannussa ja ruskista siinä lihakuutiot kauniin värisiksi, muutamassa erässä ja melko kovalla lämmöllä. Älä paista liikaa lihaa kerralla, jotta pannu ei jäähdy. Pannun pohjasta saa peittyä kerrallaan vain noin puolet. Mausta lihat suolalla ja mustapippurilla.Siirrä ruskistetut lihat uunipataan. Kuullota silputut ja kuutioidut kasvikset niin. Lisää kasvikset lihan joukkoon uunipataan. Lisää pataan fondi, vesi, valutetut hillosipulit ja laakerinlehdet. Peitä pata kannella ja hauduta 175-asteisen uunin keskitasolla noin 60–90 minuuttia, kunnes liha on todella mureaa ja kypsää.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.