Lihariisipasteijat - Yhteishyvä

Lihariisipasteijat

Lihariisipasteijat
Kappaleita
20
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 500 g) voitaikinalevyjä

JAUHELIHA-RIISITÄYTE:

250 g
Jauhelihaa
1 kpl
Pieni sipuli
1 tl
Suolaa
1 tl
Paprikajauhetta
1/4 kpl
Rouhittua mustapippuria
2 dl
Keitettyä riisiä (2 dl vettä + 1 dl pitkäjyväistä riisiä)
1 kpl
Kananmuna
50 g
Emmentaalijuustoraastetta

VOITELUUN:

1 kpl
Kananmuna

Näin teet

1

Levitä taikinalevyt leivinpaperoidulle uunipellille ja jaa ne kahtia. Paista jauheliha ja lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja mausteet. Anna jäähtyä. Sekoita jauhelihan joukkoon riisit, muna ja juustoraaste.

2 kpl
(à 500 g) voitaikinalevyjä
1 kpl
Pieni sipuli
250 g
Jauhelihaa
1 tl
Suolaa
1 tl
Paprikajauhetta
1/4 kpl
Rouhittua mustapippuria
50 g
Emmentaalijuustoraastetta
2 dl
Keitettyä riisiä (2 dl vettä + 1 dl pitkäjyväistä riisiä)
1 kpl
Kananmuna
2

Aseta jokaisen taikinapalan keskelle ruokalusikallinen täytettä. Taita toinen reuna täytteen päälle ja painele pasteijat haarukalla reunoilta kiinni. Voitele pasteijat munalla ja paista 225-asteisen uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.

1 kpl
Kananmuna
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 16.7.2018
Jaa Somessa