Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 gpuna-ahventa tai kuhaa (pakaste)
1 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 kpllimetin mehu
1/2 kpllimetin kuori
2 dlhienonnettua persiljaa
1 1/2 dlhienonnettua tilliä
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Sulata kalafileet, mikäli käytät pakastekalaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti, purista sen mehu ja raasta sen kuorta kulhoon. Huuhtele ja hienonna persilja ja tilli. Lisää limetin joukkoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita kalojen joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa tunti. Pane kala uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kera.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025