Limettikala

Nappaa talteen!
| 600 g | puna-ahventa tai kuhaa (pakaste) |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1/2 kpl | limetin kuori |
| 2 dl | hienonnettua persiljaa |
| 1 1/2 dl | hienonnettua tilliä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Sulata kalafileet, mikäli käytät pakastekalaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti, purista sen mehu ja raasta sen kuorta kulhoon. Huuhtele ja hienonna persilja ja tilli. Lisää limetin joukkoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita kalojen joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa tunti. Pane kala uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kera.
Limettikala
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | puna-ahventa tai kuhaa (pakaste) |
| 1 tl | suolaa |
| 1/2 tl | mustapippuria |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1/2 kpl | limetin kuori |
| 2 dl | hienonnettua persiljaa |
| 1 1/2 dl | hienonnettua tilliä |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Sulata kalafileet, mikäli käytät pakastekalaa. Mausta suolalla ja pippurilla. Pese limetti, purista sen mehu ja raasta sen kuorta kulhoon. Huuhtele ja hienonna persilja ja tilli. Lisää limetin joukkoon yrtit ja oliiviöljy. Sekoita kalojen joukkoon ja anna marinoitua jääkaapissa tunti. Pane kala uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja kasvisten kera.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












