Litistetyt croissantit
Ainekset
Valmistus
Kauli croissantit ohuiksi. Sekoita huoneenlämpöinen rasva ja hunaja.
Sulata puolet rasva-hunajaseoksesta pannulla. Lisää puolet croissanteista pannulle. Paista muutama minuutti molemmilta puolilta, kunnes pinta saa väriä. Voit painaa croissantia pannua vasten esimerkiksi lastalla, mutta varo polttamasta pintaa. Paista loput samalla tavalla. Anna croissantien jäähtyä. Croissantit rapeutuvat jäähtyessään.
Valuta ja revi juusto pieniksi paloiksi. Leikkaa tomaatit muutamaan osaan.
Asettele puolelle croissanteista juusto, tomaatit ja rucola. Valuta pinnalle balsamicoa. Paina loput croissanteista kansiksi ja puolita croissantit.
Vinkki: Korvaa rucola basilikalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
139
581
12,5 g
7,2 g
1,8 g
1,8 g
0,5 g
4,5 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
6 kpl croissantia (paistettuna),
1 rkl hunajaa,
ruukku villirucolaa,
balsamicoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli