Lohi-pinaattilaatikko - Yhteishyvä

Lohi-pinaattilaatikko

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Graavikirjolohifileesiivuja (à 150 g)
8 - 10 kpl
Kiinteää perunaa
1 dl
Hienonnettua tilliä
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Ruokakermaa
2 dl
Maitoa
1 kpl
Hienonnettua pakastepinaattia (150 g)
Suolaa
Valkopippuria

Näin teet

1

Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Nostele voideltuun uunivuokaan kolmasosa perunoista, puolet kalasta ja tilliä. Levitä päälle samanlainen kerros.Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, maito, sulatettu ja valutettu pinaatti ja mausteet. Valuta seos vuokaan ja nostele pinnalle loput perunoista. Ripottele päälle tilliä. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 45 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika 45 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa