Lohi-pinaattilaatikko

Arvostele resepti
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 kplgraavikirjolohifileesiivuja (à 150 g)
8 - 10 kplkiinteää perunaa
1 dlhienonnettua tilliä
3 kplkananmunaa
2 dlruokakermaa
2 dlmaitoa
1 kplhienonnettua pakastepinaattia (150 g)
suolaa
valkopippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Nostele voideltuun uunivuokaan kolmasosa perunoista, puolet kalasta ja tilliä. Levitä päälle samanlainen kerros.Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, maito, sulatettu ja valutettu pinaatti ja mausteet. Valuta seos vuokaan ja nostele pinnalle loput perunoista. Ripottele päälle tilliä. Kypsennä 200-asteisessa uunin keskitasossa noin 45 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika 45 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025