Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohihampurilainen

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Kannellista ruisleipästä
2 rkl
Öljyä tai juoksevaa margariinia
4 kpl
Lohiviipaletta (n. 400 g)
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
Salaattia
1/2 kpl
Punasipulia
1/2 kpl
Paprikaa
Sitruunaa

Kastike:

1 kpl
Kananmuna
1 dl
Majoneesia
1/4 dl
Sinappista kurkkusalaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista kastike. Keitä munaa 7 minuuttia. Jäähdytä ja hienonna se. Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti ja kananmuna.Poista lohifileestä nahka ja viipaloi filee neljään osaan. Paista kalapalat kevyesti pannulla, n. 3 minuuttia molemmilta puolilta. Kokoa hampurilainen. Aseta ruisleivän pohjapalalle salaatinlehti, kastiketta ja lohiviipale. Purista lohelle hieman sitruunanmehua. Nosta kalan päälle punasipulia ja paprikaa. Aseta leivän yläosa kanneksi ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.