Lohihampurilainen

Arvostele resepti
4 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
4 kplkannellista ruisleipästä
2 rklöljyä tai juoksevaa margariinia
4 kpllohiviipaletta (n. 400 g)
1/2 tlsuolaa
1/2 tlsitruunapippuria
salaattia
1/2 kplpunasipulia
1/2 kplpaprikaa
sitruunaa

Kastike:

1 kplkananmuna
1 dlmajoneesia
1/4 dlsinappista kurkkusalaattia

Valmistus

  1. 1

    Valmista kastike. Keitä munaa 7 minuuttia. Jäähdytä ja hienonna se. Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti ja kananmuna.Poista lohifileestä nahka ja viipaloi filee neljään osaan. Paista kalapalat kevyesti pannulla, n. 3 minuuttia molemmilta puolilta. Kokoa hampurilainen. Aseta ruisleivän pohjapalalle salaatinlehti, kastiketta ja lohiviipale. Purista lohelle hieman sitruunanmehua. Nosta kalan päälle punasipulia ja paprikaa. Aseta leivän yläosa kanneksi ja tarjoile.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä