Lohihampurilainen | Hampurilaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohihampurilainen

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Kannellista ruisleipästä
2 rkl
Öljyä tai juoksevaa margariinia
4 kpl
Lohiviipaletta (n. 400 g)
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Sitruunapippuria
Salaattia
1/2 kpl
Punasipulia
1/2 kpl
Paprikaa
Sitruunaa

kastike:

1 kpl
Kananmuna
1 dl
Majoneesia
1/4 dl
Sinappista kurkkusalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista kastike. Keitä munaa 7 minuuttia. Jäähdytä ja hienonna se. Sekoita majoneesi, kurkkusalaatti ja kananmuna.Poista lohifileestä nahka ja viipaloi filee neljään osaan. Paista kalapalat kevyesti pannulla, n. 3 minuuttia molemmilta puolilta. Kokoa hampurilainen. Aseta ruisleivän pohjapalalle salaatinlehti, kastiketta ja lohiviipale. Purista lohelle hieman sitruunanmehua. Nosta kalan päälle punasipulia ja paprikaa. Aseta leivän yläosa kanneksi ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.