Lohikierteet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohikierteet

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

600 g
Lohifileetä
1 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 - 3 kpl
Aurinkokuivattua tomaattia
Puisia hammastikkuja

lisäksi

400 g
Perunamuusia (pakaste)
1 kpl
Hollandaiskastikeainesta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista fileestä nahka ja leikkaa filee poikittain kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi. Sirottele paloille suolaa ja pippuria ja aseta jokaiselle pari basilikanlehteä ja muutama suikale tomaattia. Kääri viipaleet rullalle. Kiinnitä tikulla. Pane lohikierteet uunivadille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.Valmista lisäksi perunasosetta pakasteaineksista ja hollandaisekastiketta pussista.Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15- 20 min.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.