Lohikierteet
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Poista fileestä nahka ja leikkaa filee poikittain kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi. Sirottele paloille suolaa ja pippuria ja aseta jokaiselle pari basilikanlehteä ja muutama suikale tomaattia. Kääri viipaleet rullalle. Kiinnitä tikulla. Pane lohikierteet uunivadille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.Valmista lisäksi perunasosetta pakasteaineksista ja hollandaisekastiketta pussista.Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15- 20 min.
Lisää aiheesta
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 27.8.2010
|Muokattu: 5.2.2021
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.