Lohikierteet

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
600 glohifileetä
1 tlsuolaa
mustapippuria
2 - 3 kplaurinkokuivattua tomaattia
puisia hammastikkuja

Lisäksi

400 gperunamuusia (pakaste)
1 kplhollandaiskastikeainesta

Valmistus

  1. 1

    Poista fileestä nahka ja leikkaa filee poikittain kolmen sentin levyisiksi viipaleiksi. Sirottele paloille suolaa ja pippuria ja aseta jokaiselle pari basilikanlehteä ja muutama suikale tomaattia. Kääri viipaleet rullalle. Kiinnitä tikulla. Pane lohikierteet uunivadille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.Valmista lisäksi perunasosetta pakasteaineksista ja hollandaisekastiketta pussista.Uunin lämpötila 225 astetta, paistoaika 15- 20 min.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä