Maissihiutaleilla kuorrutetut broilerinkoivet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maissihiutaleilla kuorrutetut broilerinkoivet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Broilerin koipireittä
1 kpl
Kananmuna
2 dl
Maissihiutaleita
1 rkl
Cajunmausteseosta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pyyhi koipien pinnat kuiviksi. Riko kananmunan rakenne kulhossa. Hienonna maissihiutaleet ja sekoita mausteseos joukkoon. Kastele broilerit ensin kananmunassa ja sen jälkeen maissihiutaleissa. Nosta koivet leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä uunin keskitasolla 200 °C:ssa noin 45 minuuttia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.5.2011
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.