Maitosuklaafudge | Makeiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maitosuklaafudge

Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Sokeria
3 rkl
Voita
2 rkl
Hunajaa
2 dl
Vaahtokarkkeja
100 g
Maitosuklaata

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

Kiehauta kerma, sokeri ja voi. Lisää hunaja. Keitä sekoittaen, kunnes seos on sakeaa. Seos on valmis, kun nokare pysyy koossa tiputettaessa kylmään veteen.
1

Kiehauta kerma, sokeri ja voi. Lisää hunaja. Keitä sekoittaen, kunnes seos on sakeaa. Seos on valmis, kun nokare pysyy koossa tiputettaessa kylmään veteen.

Ota liedeltä ja sekoita, kunnes seos hieman jäähtyy ja sakenee. Hienonna vaahtokarkit, rouhi suklaa ja lisää seokseen. Sekoita, kunnes ainekset sulavat ja muuttuvat notkeaksi massaksi.
2

Ota liedeltä ja sekoita, kunnes seos hieman jäähtyy ja sakenee. Hienonna vaahtokarkit, rouhi suklaa ja lisää seokseen. Sekoita, kunnes ainekset sulavat ja muuttuvat notkeaksi massaksi.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan (n. 12 x 20 cm) ja anna jähmettyä peitettynä jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.
3

Kaada leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan (n. 12 x 20 cm) ja anna jähmettyä peitettynä jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

325

78

4,6 g

2,9 g

8,6 g

8,6 g

0,1 g

0,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Vaahtokarkkeja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli