Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Maitosuklaafudge

timer-iconUseita tunteja  (josta 30 min aktiivista)
Fork and knife
30 Kappaletta
Fork and knife
30 Kappaletta
Herkullisia suklaafudgepaloja on helppo tehdä itse – ja puuha on vielä mukavaa! Sujauta valmiita makeisia kauniisiin pusseihin ja anna kavereille lahjaksi.

Ainekset

2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Sokeria
3 rkl
Voita
2 rkl
Hunajaa
2 dl
Vaahtokarkkeja
100 g
Maitosuklaata

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta kerma, sokeri ja voi. Lisää hunaja. Keitä sekoittaen, kunnes seos on sakeaa. Seos on valmis, kun nokare pysyy koossa tiputettaessa kylmään veteen.

2

Ota liedeltä ja sekoita, kunnes seos hieman jäähtyy ja sakenee. Hienonna vaahtokarkit, rouhi suklaa ja lisää seokseen. Sekoita, kunnes ainekset sulavat ja muuttuvat notkeaksi massaksi.

3

Kaada leivinpaperilla vuorattuun pieneen vuokaan (n. 12 x 20 cm) ja anna jähmettyä peitettynä jääkaapissa. Leikkaa paloiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2012
|
Muokattu: 10.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

78

325

4,6 g

2,9 g

8,6 g

8,6 g

0,1 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 dl Vaahtokarkkeja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli