Sekoita keltuaiset ja mausteet keskenään.
Lisää öljyä aluksi tipoittain ja sitten ohuena nauhana koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen.
Tarkista majoneesin maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Jos majoneesi tuntuu liian paksulta, sekoita siihen pieni tilkka lämmintä vettä.
Vinkki: Kevennä majoneesi tai majoneesipohjainen kastike lisäämällä siihen kermaviiliä tai jogurttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2889
690
76,6 g
5,4 g
0,2 g
0,2 g
—
2,6 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
ripaus jauhettua valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli