Sekoita keltuaiset ja mausteet keskenään.
Lisää öljyä aluksi tipoittain ja sitten ohuena nauhana koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen.
Tarkista majoneesin maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Jos majoneesi tuntuu liian paksulta, sekoita siihen pieni tilkka lämmintä vettä.
Vinkki: Kevennä majoneesi tai majoneesipohjainen kastike lisäämällä siihen kermaviiliä tai jogurttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
690
2889
76,6 g
5,4 g
0,2 g
0,2 g
—
2,6 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
ripaus jauhettua valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli