Majoneesi
Ainekset
Valmistus
Sekoita keltuaiset, etikka, sinappi ja mausteet keskenään.
Lisää öljyä aluksi tipoittain ja sitten ohuena nauhana koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen.
Tarkista majoneesin maku ja lisää mausteita tarvittaessa. Jos majoneesi tuntuu liian paksulta, sekoita siihen pieni tilkka lämmintä vettä.
Vinkki: Kevennä majoneesi tai majoneesipohjainen kastike lisäämällä siihen kermaviiliä tai jogurttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
763
3195
84,5 g
6,0 g
0,3 g
0,3 g
—
3,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus suolaa,
ripaus jauhettua valkopippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli