Kirsikkatomaattisalsa
Hienonna sipuli varsineen. Kuutioi chili. Laita ne kulhoon. Valuta päälle sitruunamehua. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Anna maustua 5 min. Puolita tai viipaloi tomaatit. Lisää ne sipuliseokseen basilikan kanssa.
Pekonimajoneesi
Paista pekoni rapeaksi pannulla. Nosta leivinpaperille valumaan. Kuutioi pekoni.
Sekoita jäähtynyt pekoni, ruohosipuli ja chili majoneesiin.
Kokoa ateria näin
Tee tomaattisalsa ja valmista pekonimajoneesi.
Grillaa makkarat kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista perunoihin rusketusraidat grillissä.
Tarjoa kirsikkatomaattisalsan ja pekonimajoneesin kanssa
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
821
3436
54,8 g
19,3 g
35,8 g
7,5 g
3,5 g
44,5 g
7,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
muutama kierros kuivattua chiliä myllystä,
muutama kierros mustapippuria myllystä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli