Mämmivaahto - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mämmivaahto

???
Annokset
5
Jaa Somessa

Ainekset

1/4 kpl
Mämmiä
50 g
Valkosuklaata
2 kpl
Liivatelehteä
2 rkl
Appelsiinimehua
2 dl
Kuohukermaa
1/2 kpl
Sokeroituja appelsiininkuoripaloja
(suklaamunia)

Näin teet

1

Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa. Vaahdota kerma. Liuota liivatteet kiehautettuun mehuun. Notkista mämmi ja sekoita joukkoon sula suklaa, appelsiininkuoripalat ja liivateliuos. Sekoita lopuksi joukkoon kevyesti nostellen kermavaahto. Siirrä seos jälkiruokamaljaan. Jos haluat tarjota vaahdon suklaamunista, odota että seos alkaa hyytyä. Pursota seos avattuihin tyhjiin suklaamuniin. Sirottele pinnalle rouhittua valkosuklaata.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 18.5.2010
Muokattu: 15.5.2019