Mämmivaahto | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mämmivaahto

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1/4 kpl
Mämmiä
50 g
Valkosuklaata
2 kpl
Liivatelehteä
2 rkl
Appelsiinimehua
2 dl
Kuohukermaa
1/2 kpl
Sokeroituja appelsiininkuoripaloja
(suklaamunia)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Pane liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata suklaa vesihauteessa. Vaahdota kerma. Liuota liivatteet kiehautettuun mehuun. Notkista mämmi ja sekoita joukkoon sula suklaa, appelsiininkuoripalat ja liivateliuos. Sekoita lopuksi joukkoon kevyesti nostellen kermavaahto. Siirrä seos jälkiruokamaljaan. Jos haluat tarjota vaahdon suklaamunista, odota että seos alkaa hyytyä. Pursota seos avattuihin tyhjiin suklaamuniin. Sirottele pinnalle rouhittua valkosuklaata.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 18.5.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.