Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-limemousse

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Säilyke mangoviipaleita (à 425/225 g)
4 kpl
Liivatelehteä
2 kpl
Limettiä
2 kpl
(200 g) valkosuklaa-limerahkaa
2 dl
Vispikermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia. Valuta mangot ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta sose pestyjen limettien raastetuilla kuorilla. Sekoita joukkoon rahka.Kiehauta kattilassa limettimehu. Purista liivatteista neste ja liuota ne mehuun. Anna hetken jäähtyä.Vaahdota kerma. Valuta liivateseos tasaisena nauhana sekoittaen rahkaseokseen. Nostele joukkoon kermavaahto. Jaa vaahto maljoihin ja anna hyytyä viileässä muutama tunti.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.