Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää joukkoon sokeri, suola ja muna. Vatkaa joukkoon 2 dl jauhoista.
Murenna joukkoon mansikkalastut. Lisää pehmeä margariini ja loput jauhot alusten. Kohota taikina lämpimässä paikassa peitettynä kaksinkertaiseksi.
Kauli taikina suorakaiteen muotoiseksi 25 x 50 sentin levyksi. Leikkaa levy pituussuunnassa kahtia. Jaa palat taikinapyörällä 32–34 suikaleeseen.
Nosta palat kohoamaan pellille hetkeksi.
Kuumenna öljy valurautapadassa. Rasva on sopivan kuumaa, kun pieni leipäpala ruskistuu muutamassa minuutissa.
Kypsennä 3–4 munkkia kerrallaan muutaman minuutin ajan.
Nosta munkit valumaan hetkeksi talouspaperille.
Pyörittele munkit lämpiminä sokerissa. Vaihda pussin sokeria muutaman kerran.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.