Jauha pähkinät hienoksi monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon perunajauhot ja leivinjauhe. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Sekoita vaahtoon kevyesti nostelleen pähkinä-jauhoseos.
Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Poista pohjalla ollut leivinpaperi. Vaahdota kerma, sekoita joukkoon rahka ja sokeri. Levitä siitä puolet pohjalle.
Paloittele puolet mansikoista ja sirottele ne täytteen päälle.
Kääri torttu rullalle pitkältä sivulta alkaen. Sivele tai pursota vaahto tortun pinnalle. Koristele mansikoilla.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.