Marenkipesät | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marenkipesät

Fork and knife
16 Kappaletta
Fork and knife
16 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

marengit:

4 kpl
Valkuaista
2 dl
Sokeria

täyte:

2 dl
Vispikermaa
1 tl
Vaniljasokeria
Marjoja tai hedelmiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Piirrä leivinpaperiarkille 16 ympyrää pientä lasia apuna käyttäen. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lusikoi taikina pesiksi leivinpaperin ympyröihin, uunipellin päälle. Paista 100 asteessa tunti. Ota uuni pois päältä ja anna marenkien olla uunissa ainakin toinen tunti, kunnes marengit ovat täysin jäähtyneet. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lusikoi vaahto marenkipesiin, koristele marjoilla tai hedelmillä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.