Ainekset

MääräAinesosa

Marengit:

4 kplvalkuaista
2 dlsokeria

Täyte:

2 dlvispikermaa
1 tlvaniljasokeria
marjoja tai hedelmiä

Valmistus

  1. 1

    Piirrä leivinpaperiarkille 16 ympyrää pientä lasia apuna käyttäen. Vatkaa valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lusikoi taikina pesiksi leivinpaperin ympyröihin, uunipellin päälle. Paista 100 asteessa tunti. Ota uuni pois päältä ja anna marenkien olla uunissa ainakin toinen tunti, kunnes marengit ovat täysin jäähtyneet. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lusikoi vaahto marenkipesiin, koristele marjoilla tai hedelmillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025