Ota paisti huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Poista kalvot. Kuivaa pinta talouspaperilla. Kuumenna rasva pannussa. Ruskista paisti kauttaaltaan.
Nosta paisti uunivuokaan. Hiero pintaan suola ja mustapippuri.
Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan. Paista 125-asteisen uunin keskitasolla, kunnes lihan sisälämpötila on 60 astetta. Tällöin paisti on sisältä punertavaa ja pinnalta täysin kypsää. Varaa uunikypsennykseen aikaa noin 1–1/2 tuntia kiloa kohden. Halutessasi voit paistaa paistin kypsemmäksi.
Kääri paisti alumiinifolioon ja anna vetäytyä 30–60 minuuttia.
Sekoita marinadin ainekset. Siirrä paisti tilavaan ja puhtaaseen pakastemuovi-pussiin. Kaada paistin päälle marinadi.
Sulje pussi tiiviisti ja kääntele sitä niin, että marinadi leviää tasaisesti lihan pinnalle. Siirrä kulhoon ja jääkaappiin 1–2 vuorokaudeksi.. Kääntele pussia välillä.
Leikkaa paisti ohuiksi viipaleiksi. Tarjoa kastikkeen kanssa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.