Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gpakastemarjasekoitusta
6 dlvadelma-mustikkaviiniä (4,7til-%) tai punaista marjamehua
2 1/2 dlhyytelösokeria

Lisäksi:

1 - 2 dlvaahtoutuvaa vaniljakastiketta

Valmistus

  1. 1

    Annostele pakastemarjat jäisinä tarjoiluastioihin. Kuumenna kattilassa viini tai mehu lähes kiehuvaksi ja sekoita joukkoon hyytelösokeri. Jatka kuumentamista vielä hetken aikaa, kunnes sokeri on täysin liuennut ja liemi kirkastunut. Kaada kuuma liemi marjojen päälle. Hyydytä hetken aikaa jääkaapissa. Koristele vaahdotetulla vaniljakastikkeella.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä