Mausteinen kanapata

Mausteinen kanapata valmistuu kasarissa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(450 g) broilerin ohutleikkeitä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulinkynttä
1 rkloliiviöljyä
1 tlkurkumaa
1/4 tlcurrya
2 dlrisottoriisiä
5 dlvettä
1 dlkanaliemikuutio
2 tlsambal oelek -chilitahnaa
1 kplpunainen paprika
1 kpl(200 g) pakasteherneitä

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi broilerileikkeet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna padassa tai korkealaitaisessa kasarissa öljy ja mausteet. Paista suikaleet ja sipulit padassa.

    MääräAinesosa
    1 kpl(450 g) broilerin ohutleikkeitä
    1 kplsipuli
    2 kplvalkosipulinkynttä
    1 rkloliiviöljyä
    1/4 tlcurrya
    1 tlkurkumaa
  2. 2

    Lisää joukkoon riisi ja kääntele ainekset sekaisin. Lisää pataan vesi, liemikuutio ja chilitahna. Anna padan kypsyä noin 15 minuuttia tai kunnes riisi on kypsää. Paloittele paprika. Lisää paprikat ja jäiset herneet pataan ja anna niiden kuumentua.

    MääräAinesosa
    2 dlrisottoriisiä
    5 dlvettä
    1 dlkanaliemikuutio
    2 tlsambal oelek -chilitahnaa
    1 kplpunainen paprika
    1 kpl(200 g) pakasteherneitä

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
6.9.2018
|
Päivitetty: 6.11.2025

Samankaltaisia reseptejä