Mausteinen kanapata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mausteinen kanapata resepti

Mausteinen kanapata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Mausteinen kanapata valmistuu kasarissa.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(450 g) broilerin ohutleikkeitä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1 tl
Kurkumaa
1/4 tl
Currya
2 dl
Risottoriisiä
5 dl
Vettä
1 dl
Kanaliemikuutio
2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Suikaloi broilerileikkeet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna padassa tai korkealaitaisessa kasarissa öljy ja mausteet. Paista suikaleet ja sipulit padassa.

1 kpl
(450 g) broilerin ohutleikkeitä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Oliiviöljyä
1/4 tl
Currya
1 tl
Kurkumaa
2

Lisää joukkoon riisi ja kääntele ainekset sekaisin. Lisää pataan vesi, liemikuutio ja chilitahna. Anna padan kypsyä noin 15 minuuttia tai kunnes riisi on kypsää. Paloittele paprika. Lisää paprikat ja jäiset herneet pataan ja anna niiden kuumentua.

2 dl
Risottoriisiä
5 dl
Vettä
1 dl
Kanaliemikuutio
2 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
(200 g) pakasteherneitä
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.10.2011
Muokattu: 19.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.