Maustesillikupit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maustesillikupit

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

250 g
Wäinämöisen palttoonappeja

täyte:

320 g
Maustesilliä
2 kpl
Keitettyä kananmunaa
1/2 dl
Majoneesia
75 g
Smetanaa
1 dl
Hienonnettua tilliä
1/2 kpl
Limetin mehu
2 kpl
Hienonnettua salottisipulia

koristeluun:

3 kpl
Keitettyä kananmunaa
Tuoretta silputtua ruohosipulia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Hienonna sillit ja kaksi keitettyä kananmunaa kulhossa. Lisää loput aineista ja täytä ruisnapit seoksella. Koristele ja aseta tarjolle.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.3.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.