Maustesillikupit
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 250 g | wäinämöisen palttoonappeja |
| Täyte: | |
|---|---|
| 320 g | maustesilliä |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1/2 dl | majoneesia |
| 75 g | smetanaa |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| 1/2 kpl | limetin mehu |
| 2 kpl | hienonnettua salottisipulia |
| Koristeluun: | |
| 3 kpl | keitettyä kananmunaa |
| tuoretta silputtua ruohosipulia | |
- 1.
Hienonna sillit ja kaksi keitettyä kananmunaa kulhossa. Lisää loput aineista ja täytä ruisnapit seoksella. Koristele ja aseta tarjolle.
Maustesillikupit
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 250 g | wäinämöisen palttoonappeja |
Täyte: | |
| 320 g | maustesilliä |
| 2 kpl | keitettyä kananmunaa |
| 1/2 dl | majoneesia |
| 75 g | smetanaa |
| 1 dl | hienonnettua tilliä |
| 1/2 kpl | limetin mehu |
| 2 kpl | hienonnettua salottisipulia |
Koristeluun: | |
| 3 kpl | keitettyä kananmunaa |
| tuoretta silputtua ruohosipulia | |
Valmistus
- 1
Hienonna sillit ja kaksi keitettyä kananmunaa kulhossa. Lisää loput aineista ja täytä ruisnapit seoksella. Koristele ja aseta tarjolle.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























