Maustettu intialainen jälkiruokatee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maustettu intialainen jälkiruokatee

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Intiassa tämä tee valmistetaan tavallisen kardemumman sijasta miedommanmakuisia vihreistä kardemummapaloista.

Ainekset

1 1/2 l
Raikasta vettä
1 kpl
Kanelitanko
4 kpl
Kokonaista neilikkaa
Kardemummaa
2 kpl
Teepussia appelsiinilla maustettua tummaa teetä
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Laita kattilaan mausteet ja kaada vesi päälle. Kiehauta seos. Anna hautua noin 10 minuuttia.

Lisää teepussit ja kiehauta uudelleen. Hauduta noin 3 minuuttia. Tarkista maku ja siivilöi tee.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.