Mehukas kalkkunapiirakka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mehukas kalkkunapiirakka

Mehukas kalkkunapiirakka
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Uunin lämpötila
225°C
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Valmista piirakkataikinaa

TÄYTE

300 g
Marinoituja kalkkunan fileesuikaleita
Pala purjoa
Punainen paprika
1 kpl
(200 g) maissia
2 kpl
Munaa
200 g
Maustettua tuorejuustoa esim. aurinkokuivattu tomaatti
2 tl
Yrttimaustesekoitusta
1/2 tl
Suolaa
1 dl
Emmental-juustoraastetta

Näin teet

1

Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pannulla kalkkunasuikaleet. Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika. Anna niiden hetken aikaa pehmetä.Sekoita joukkoon vielä pakastemaissit. Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos. Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

2

Paista pannulla kalkkunasuikaleet. Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika. Anna niiden hetken aikaa pehmetä.Sekoita joukkoon vielä pakastemaissit.

300 g
Marinoituja kalkkunan fileesuikaleita
Pala purjoa
Punainen paprika
1 kpl
(200 g) maissia
3

Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos. Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle.

2 kpl
Munaa
200 g
Maustettua tuorejuustoa esim. aurinkokuivattu tomaatti
2 tl
Yrttimaustesekoitusta
1/2 tl
Suolaa
4

Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

1 dl
Emmental-juustoraastetta
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 30.1.2007
Muokattu: 17.5.2019