Mehukas kalkkunapiirakka

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 kplvalmista piirakkataikinaa

Täyte

300 gmarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
pala purjoa
punainen paprika
1 kpl(200 g) maissia
2 kplmunaa
200 gmaustettua tuorejuustoa esim. aurinkokuivattu tomaatti
2 tlyrttimaustesekoitusta
1/2 tlsuolaa
1 dlemmental-juustoraastetta

Valmistus (Uuni 225°C)

  1. 1

    Kauli sulanut taikina puolen sentin paksuiseksi levyksi ja painele se voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pannulla kalkkunasuikaleet. Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika. Anna niiden hetken aikaa pehmetä.Sekoita joukkoon vielä pakastemaissit. Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos. Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

  2. 2

    Paista pannulla kalkkunasuikaleet. Lisää pannulle suikaloitu purjo ja hienonnettu paprika. Anna niiden hetken aikaa pehmetä.Sekoita joukkoon vielä pakastemaissit.

    MääräAinesosa
    300 gmarinoituja kalkkunan fileesuikaleita
    pala purjoa
    punainen paprika
    1 kpl(200 g) maissia
  3. 3

    Levitä taikinapohjalle tasaisesti lämmin kalkkuna-kasvisseos. Sekoita kulhossa munat ja tuorejuusto sekä mausteet keskenään ja valuta seos piirakan päälle.

    MääräAinesosa
    2 kplmunaa
    200 gmaustettua tuorejuustoa esim. aurinkokuivattu tomaatti
    2 tlyrttimaustesekoitusta
    1/2 tlsuolaa
  4. 4

    Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta ja paista uunissa 225 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoile lämpimänä salaatin kanssa.

    MääräAinesosa
    1 dlemmental-juustoraastetta

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025