Meloni-viinirypälemalja | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meloni-viinirypälemalja

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni meloni
1 - 2 rkl
Hasselpähkinärouhetta tai rouhittua mantelia
6 - 8 kpl
Tummaa viinirypälettä puolitettuina, siemenet poistettuina
1 - 1 1/2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Sitruunan mehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa melonista kansi pois ja poista siemenet. Kaiverra palloraudan tai lusikan avulla melonin malto irti kulhoon. Lisää kulhoon loput aineista ja sekoita. Täytä melonimalja ja jäähdytä viileässä ennen tarjoilua.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.