Meloni-viinirypälemalja | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meloni-viinirypälemalja

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni meloni
1 - 2 rkl
Hasselpähkinärouhetta tai rouhittua mantelia
6 - 8 kpl
Tummaa viinirypälettä puolitettuina, siemenet poistettuina
1 - 1 1/2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Sitruunan mehua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa melonista kansi pois ja poista siemenet. Kaiverra palloraudan tai lusikan avulla melonin malto irti kulhoon. Lisää kulhoon loput aineista ja sekoita. Täytä melonimalja ja jäähdytä viileässä ennen tarjoilua.

Miltä maistui?
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.