Minttu-ananasrelissi - Yhteishyvä

Minttu-ananasrelissi

Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(225 g) ananasta renkaina
1 kpl
Sitruunankuori
1 rkl
Sitruunanmehua
1 rkl
Roseepippuria
1 kpl
Punasipuli
Suolaa
1 kpl
Nippu tuoretta minttua

Näin teet

1

Leikkaa ananakset pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, sitruunanmehu, murskatut pippurit sekä hienonnettu punasipuli. Mausta vielä ripauksella suolaa sekä hienonnetulla tuoreella mintulla. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 5.12.2018
Jaa Somessa