Minttu-ananasrelissi

Arvostele resepti
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kpl(225 g) ananasta renkaina
1 kplsitruunankuori
1 rklsitruunanmehua
1 rklroseepippuria
1 kplpunasipuli
suolaa
1 kplnippu tuoretta minttua

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa ananakset pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, sitruunanmehu, murskatut pippurit sekä hienonnettu punasipuli. Mausta vielä ripauksella suolaa sekä hienonnetulla tuoreella mintulla. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025