Minttu-ananasrelissi | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Minttu-ananasrelissi

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
(225 g) ananasta renkaina
1 kpl
Sitruunankuori
1 rkl
Sitruunanmehua
1 rkl
Roseepippuria
1 kpl
Punasipuli
Suolaa
1 kpl
Nippu tuoretta minttua

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa ananakset pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori, sitruunanmehu, murskatut pippurit sekä hienonnettu punasipuli. Mausta vielä ripauksella suolaa sekä hienonnetulla tuoreella mintulla. Anna maustua viileässä hetken aikaa ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.