Mokka-valkosuklaamousse

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
100 gvalkosuklaata
3 dlkuohukermaa
1 1/2 rklpikakahvijauhetta
1 1/2 rklsokeria

Lisäksi

4 kplsäilykepäärynän puolikasta

Päälle

kaakaojauhetta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele suklaa. Kiehauta kattilassa kerma, pikakahvijauhe ja sokeri. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä hyvin jääkaapissa vähintään noin neljän tunnin ajan tai yön yli. Vaahdota seos. Pursota tai nostele mousse kulhoihin. Koristele päärynällä ja kaakaojauheella.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1,5 rkl Pikakahvijauhetta, Kaakaojauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä