Mokka-valkosuklaamousse | Makeat leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mokka-valkosuklaamousse

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 g
Valkosuklaata
3 dl
Kuohukermaa
1 1/2 rkl
Pikakahvijauhetta
1 1/2 rkl
Sokeria

lisäksi

4 kpl
Säilykepäärynän puolikasta

päälle

Kaakaojauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele suklaa. Kiehauta kattilassa kerma, pikakahvijauhe ja sokeri. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä hyvin jääkaapissa vähintään noin neljän tunnin ajan tai yön yli. Vaahdota seos. Pursota tai nostele mousse kulhoihin. Koristele päärynällä ja kaakaojauheella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1904

455

35,0 g

22,8 g

29,3 g

28,3 g

4,8 g

3,8 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 rkl Pikakahvijauhetta,

Kaakaojauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli