Paloittele suklaa. Kiehauta kattilassa kerma, pikakahvijauhe ja sokeri. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä hyvin jääkaapissa vähintään noin neljän tunnin ajan tai yön yli. Vaahdota seos. Pursota tai nostele mousse kulhoihin. Koristele päärynällä ja kaakaojauheella.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1904
455
35,0 g
22,8 g
29,3 g
28,3 g
4,8 g
3,8 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl Pikakahvijauhetta,
Kaakaojauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli