Paloittele suklaa. Kiehauta kattilassa kerma, pikakahvijauhe ja sokeri. Ota kattila liedeltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna jäähtyä hyvin jääkaapissa vähintään noin neljän tunnin ajan tai yön yli. Vaahdota seos. Pursota tai nostele mousse kulhoihin. Koristele päärynällä ja kaakaojauheella.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
455
1904
35,0 g
22,8 g
29,3 g
28,3 g
4,8 g
3,8 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl Pikakahvijauhetta,
Kaakaojauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli