Sekoita maitojauhe paksupohjaisessa kattilassa kylmään maitoon. Sekoita munat vatkaten kulhossa kylmään piimään. Kuumenna maito kiehumispisteeseen koko ajan mieluiten puulastalla pohjaa myöten sekoittaen.Kaada piimäseos maidon joukkoon edelleen sekoittaen. Kuumenna seos silloin tällöin sekoittaen uudelleen kuumaksi, mutta älä keitä. Nosta kattila levyltä sivuun ja jätä saostumaan.Kaada saostunut juustomassa siivilään tai juustomuottiin, jonka olet vuorannut kylmään veteen kastellulla harsoliinalla. Laita sitä ennen kulho siivilän tai muotin alle. Mausta juustoseos suolalla. Valuta hera pois käsin painellen. Laita juusto kulhoineen kylmään seuraavaan päivään ja kumoa sitten.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.