
Mustaherukka-mansikkarahka
Ainekset
Valmistus
Anna marjojen sulaa puolikohmeisiksi. Vaahdota vaniljakastike. Sekoita maitorahka ja sokeri. Sekoita joukkoon marjat ja vaniljavaahto. Annostele rahka jälkiruokakulhoihin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
56
234
0,3 g
—
8,0 g
7,7 g
1,3 g
3,7 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 prk Vaahtoutuvaa vaniljakastiketta (2,5 dl).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli