Anna herukoiden vähän sulaa. Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna seoksen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi joukkoon yhdistetyt kuivat aineet. Lisää sekoittaen suklaaseos. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille (noin 25 x 35 cm). Ripottele päälle herukat. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoilua.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
236
987
11,5 g
4,1 g
28,6 g
18,6 g
1,5 g
3,7 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Vaniljasokeria,
1 tl Leivinjauhetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli