Mustaherukka-suklaabrowniet | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustaherukka-suklaabrowniet

Fork and knife
15 Annosta
Fork and knife
15 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakastemustaherukoita (200 g)
150 g
Margariinia
200 g
Tummaa suklaata
3 kpl
Kananmunaa
2 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
1 rkl
Kaakaojauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Leivinjauhetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna herukoiden vähän sulaa. Sulata rasva kattilassa. Ota kattila liedeltä ja lisää paloiteltu suklaa ja sekoita kunnes suklaa on täysin sulanut. Anna seoksen jäähtyä. Vaahdota munat ja sokeri. Siivilöi joukkoon yhdistetyt kuivat aineet. Lisää sekoittaen suklaaseos. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipellille (noin 25 x 35 cm). Ripottele päälle herukat. Paista 175-asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

987

236

11,5 g

4,1 g

28,6 g

18,6 g

1,5 g

3,7 g

0,1 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 tl Vaniljasokeria,

1 tl Leivinjauhetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli