Mustikka-marenkijäädyke

arvosana5/5

(1)arvio
8 Annosta

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kplkananmuna
1/2 dlsokeria
2 dlkuohukermaa
200 gpakastemustikoita
1 kpl(60 g) marenkeja
koristeluun pakastemustikoita

Valmistus

  1. 1

    Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata ja soseuta mustikat ja lisää munavaahtoon. Kääntele vaahdot keskenään. Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon. Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä foliolla. Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjolle kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä