Mustikka-marenkijäädyke - Yhteishyvä

Mustikka-marenkijäädyke

Annokset
8
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Kananmuna
1/2 dl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa
200 g
Pakastemustikoita
1 kpl
(60 g) marenkeja
Koristeluun pakastemustikoita

Näin teet

1

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sulata ja soseuta mustikat ja lisää munavaahtoon. Kääntele vaahdot keskenään. Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon. Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä foliolla. Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjolle kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa