Mustikka-persikkapaistos

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/4 dlsokeria
1/2 dlperunajauhoja
200 g(4 dl) mustikoita
1 kpl(425/240 g) persikoita
1 rklsitruunamehua

Muruseos:

2 dlvehnäjauhoja
1/2 dlfariinisokeria
1/2 dlsokeria
1/2 tlkanelia
100 gmargariinia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita sokeri ja jauhot kulhossa. Lisää mustikat, paloitellut persikat ja sitruunanmehu. Voitele piirasvuoka tai annosvuoat. Annostele seos kuuteen kulhoon tai levitä piirasvuokaan. Valmista muruseos. Sekoita jauhot, sokerit ja kaneli kulhossa. Lisää pehmeä margariini joukkoon. Muotoile seoksesta nokareita ja nostele ne mustikka-persikka seoksen päälle. Paista pieniä vuokia uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia ja piirasvuokaa noin 20 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä