Mustikka-persikkapaistos | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustikka-persikkapaistos

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1/4 dl
Sokeria
1/2 dl
Perunajauhoja
200 g
(4 dl) mustikoita
1 kpl
(425/240 g) persikoita
1 rkl
Sitruunamehua

muruseos:

2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Fariinisokeria
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Kanelia
100 g
Margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita sokeri ja jauhot kulhossa. Lisää mustikat, paloitellut persikat ja sitruunanmehu. Voitele piirasvuoka tai annosvuoat. Annostele seos kuuteen kulhoon tai levitä piirasvuokaan. Valmista muruseos. Sekoita jauhot, sokerit ja kaneli kulhossa. Lisää pehmeä margariini joukkoon. Muotoile seoksesta nokareita ja nostele ne mustikka-persikka seoksen päälle. Paista pieniä vuokia uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia ja piirasvuokaa noin 20 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 23.10.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.