Mustikka-persikkapaistos - Yhteishyvä

Mustikka-persikkapaistos

Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1/4 dl
Sokeria
1/2 dl
Perunajauhoja
200 g
(4 dl) mustikoita
1 kpl
(425/240 g) persikoita
1 rkl
Sitruunamehua

MURUSEOS:

2 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Fariinisokeria
1/2 dl
Sokeria
1/2 tl
Kanelia
100 g
Margariinia

Näin teet

1

Sekoita sokeri ja jauhot kulhossa. Lisää mustikat, paloitellut persikat ja sitruunanmehu. Voitele piirasvuoka tai annosvuoat. Annostele seos kuuteen kulhoon tai levitä piirasvuokaan. Valmista muruseos. Sekoita jauhot, sokerit ja kaneli kulhossa. Lisää pehmeä margariini joukkoon. Muotoile seoksesta nokareita ja nostele ne mustikka-persikka seoksen päälle. Paista pieniä vuokia uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia ja piirasvuokaa noin 20 minuuttia.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 23.10.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa