Mustikkateeleivät
8 Annosta
Perinteiset teeleivät saavat uutta makua pakastemustikoista. Tarjoile leivät lämpiminä juuston ja marmeladin kera.
Ainekset
Valmistus
1
Sekoita kulhossa kermaviili, sokeri ja mustikat keskenään. Sekoita toisessa kulhossa 3 dl jauhoja, leivinjauhe, suola ja juustoraaste. Säästä 1/2 dl jauhoja leipomiseen. Lisää joukkoon margariini ja mustikka-kermaviiliseos. Sekoita taikinaa siten, että ainekset juuri ja juuri sekoittuvat. Muotoile taikinasta jauhotetulla leivinpöydällä 8 pientä leipästä ja nosta leivinpaperoidun uuninpellin päälle. Paista teeleivät 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile leivät lämpiminä juuston ja marmeladin kanssa.
Lisää aiheesta
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
|Muokattu: 31.8.2020
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.