Mustikkateeleivät

Perinteiset teeleivät saavat uutta makua pakastemustikoista. Tarjoile leivät lämpiminä juuston ja marmeladin kera.

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(200 g) kermaviiliä
1 rklsokeria
1 dlpakastemustikoita
3 1/2 dlhiivaleipävehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
1 tlsuolaa
1 dljuustoraastetta
3 rkljuoksevaa margariinia

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa kermaviili, sokeri ja mustikat keskenään. Sekoita toisessa kulhossa 3 dl jauhoja, leivinjauhe, suola ja juustoraaste. Säästä 1/2 dl jauhoja leipomiseen. Lisää joukkoon margariini ja mustikka-kermaviiliseos. Sekoita taikinaa siten, että ainekset juuri ja juuri sekoittuvat. Muotoile taikinasta jauhotetulla leivinpöydällä 8 pientä leipästä ja nosta leivinpaperoidun uuninpellin päälle. Paista teeleivät 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile leivät lämpiminä juuston ja marmeladin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025