Mustikkateeleivät | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mustikkateeleivät

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Perinteiset teeleivät saavat uutta makua pakastemustikoista. Tarjoile leivät lämpiminä juuston ja marmeladin kera.

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
(200 g) kermaviiliä
1 rkl
Sokeria
1 dl
Pakastemustikoita
3 1/2 dl
Hiivaleipävehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Suolaa
1 dl
Juustoraastetta
3 rkl
Juoksevaa margariinia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa kermaviili, sokeri ja mustikat keskenään. Sekoita toisessa kulhossa 3 dl jauhoja, leivinjauhe, suola ja juustoraaste. Säästä 1/2 dl jauhoja leipomiseen. Lisää joukkoon margariini ja mustikka-kermaviiliseos. Sekoita taikinaa siten, että ainekset juuri ja juuri sekoittuvat. Muotoile taikinasta jauhotetulla leivinpöydällä 8 pientä leipästä ja nosta leivinpaperoidun uuninpellin päälle. Paista teeleivät 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile leivät lämpiminä juuston ja marmeladin kanssa.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.7.2012
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.