Nakki-perunamuusilaatikko | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nakki-perunamuusilaatikko

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pakasteperunamuusia
1 kpl
Iso sipuli
300 g
(kalkkuna)nakkeja
1 rkl
Öljyä
100 g
Kevytfetajuustoa
1 kpl
Kananmuna
1 rkl
Persiljaa
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

pinnalle:

3 kpl
Tomaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen Valmista muusi pakkauksen ohjeen mukaan. Paloittele nakit. Kuori ja hienonna sipulit. Paista nakkeja ja sipulia öljyssä kasarissa 5 minuuttia. Murustele fetajuusto haarukalla ja lisää nakki-sipuliseokseen. Riko kananmunan rakenne ja kaada joukkoon. Sekoita joukkoon perunamuusi ja mausteet. Kaada seos uunivuokaan ja tasoita pinta. Huuhtele ja leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Levitä vuoan pinnalle. Kypsennä uunin keskitasolla 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.