Nakkigratiini | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Nakkigratiini

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Prinssinakkeja (300 g)
6 dl
Gnocchi-simpukkapastaa
1 kpl
Chilillä maustettua tomaattimurskaa (370 g)
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Sinappikurkkusalaattia
2 dl
Emmentaljuustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Paahda nakkeja pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä.Sekoita tomaattimurskan joukkoon kananmunat ja sinappikurkkusalaatti. Levitä valutetut pastat ja nakit voideltuun uunivuokaan ja valuta päälle tomaatti-munaseos. Ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä laatikkoa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.Paistolämpötila 200 astetta.Paistoaika 30 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.