Nakkiminestrone ranskankermalla | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Nakkiminestrone

Nakkiminestrone ranskankermalla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

500 g
Porkkanaa
1 kpl
Purjosipuli
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
500 g
Tomaattimurskaa
7 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua timjamia
2 dl
Pientä pastaa
400 g
Nakkeja

tarjoiluun

Ranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi porkkanat. Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin juoksevan veden alla. Suikaloi purjo. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä porkkana ja purjo.

1 kpl
Purjosipuli
500 g
Porkkanaa
2 rkl
Öljyä
2

Lisää liemikuutio, tomaattimurska, vesi, suola, sokeri, pippuri ja timjami. Hauduta kasviksia kannen alla 10 minuuttia.

1 kpl
Kasvisliemikuutio
500 g
Tomaattimurskaa
7 dl
Vettä
1 tl
Suolaa
1 tl
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Kuivattua timjamia
3

Lisää pasta ja paloitellut nakit. Keitä 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa. Halutessasi tarjoa keiton kanssa ranskankermaa.

2 dl
Pientä pastaa
400 g
Nakkeja
Ranskankermaa
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1923

459

26,5 g

8,0 g

35,3 g

16,8 g

7,3 g

16,3 g

3,2 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

7 dl Vettä,

1 tl Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Kuivattua timjamia,

Ranskankermaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli