Nakkiminestrone ranskankermalla
Ainekset
Valmistus
Kuori ja viipaloi porkkanat. Halkaise purjo ja huuhtele se hyvin juoksevan veden alla. Suikaloi purjo. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota siinä porkkana ja purjo.
Lisää liemikuutio, tomaattimurska, vesi, suola, sokeri, pippuri ja timjami. Hauduta kasviksia kannen alla 10 minuuttia.
Lisää pasta ja paloitellut nakit. Keitä 10 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää. Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa. Halutessasi tarjoa keiton kanssa ranskankermaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
459
1923
26,5 g
8,0 g
35,3 g
16,8 g
7,3 g
16,3 g
3,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Kuivattua timjamia,
Ranskankermaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli