Naskalien pastapaistokset

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
350 grakettispagettia

Jauhelihakastike:

400 gnauta-sikajauhelihaa
4 dlpastakastiketta
1/2 dlvettä

Juustokastiketta:

25 gmargariinia
3 rklvehnäjauhoja
6 dlmaitoa
1 tlpaprikajauhetta
1 tlsuolaa
100 gsulatejuustoa
2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Ruskista jauheliha ja sekoita siihen valmis pastakastike sekä vesi. Anna kiehua 10-15 minuuttia. Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista juustokastike. Sulata voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot sekoittaen. Lisää lämmin maito vähitellen koko ajan sekoittaen. Kuumenna ja sekoita, kunnes kastike kiehahtaa. Mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää sulatejuusto ja sekoita kastike tasaiseksi. Levitä voideltujen pikkuvuokien (noin 3 dl vetoisuudeltaan) pohjalle puolet spagetista ja kaada päälle jauhelihakastike. Nosta päälle loput spagetista. Valuta vuokien päälle juustokastiketta ja ripottele niiden pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä