Naudan uunipaisti ja karamellisoidut sipulit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Naudan uunipaisti ja karamellisoidut sipulit

Naudan kulmapaisti reseptit
Annokset
6
Uunin lämpötila
125°C
Ruokavalio
Saat valmistettua naudan kulmapaistista murean annoksen uunissa. Sipulit karamelisoituu pannulla hunajaa käyttäen.
Jaa Somessa

Ainekset

PAISTI JA MARINADI

1 kg
Naudanpaistia
1 dl
Punaviiniä
1/2 dl
Öljyä
1/2 dl
Soijakastiketta
1 tl
Rouhittua mustapippuria
1 tl
Rouhittua viher- tai roseepippuria
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 tl
Kuivattua rosmariinia

RUSKISTAMISEEN

2 rkl
Öljyä tai margariinia
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria

KARAMELLISOIDUT SIPULIT

500 g
Pieniä tai keskikokoisia sipuleita
2 rkl
Öljyä
1 tl
Suolaa
2 - 3 rkl
Juoksevaa hunajaa
1/2 dl
Vettä
1 dl
Kermaa
2 rkl
Silputtua tuoretta timjamia

Näin teet

1

Yhdistä marinadin ainekset kulhossa. Nosta paisti muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi tiiviisti ja pyörittele marinadi lihalle. Nosta marinadipussi kulhoon ja siirrä jääkaappiin 1–2 vuorokaudeksi. Kääntele paistia muutaman kerran marinoitumisen aikana.

1/2 dl
Soijakastiketta
1/2 dl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Rouhittua mustapippuria
2 tl
Kuivattua rosmariinia
1 dl
Punaviiniä
1 tl
Rouhittua viher- tai roseepippuria
1 kg
Naudanpaistia
Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.8.2011
Muokattu: 15.5.2019