Yhdistä marinadin ainekset kulhossa. Nosta paisti muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi tiiviisti ja pyörittele marinadi lihalle. Nosta marinadipussi kulhoon ja siirrä jääkaappiin 1–2 vuorokaudeksi. Kääntele paistia muutaman kerran marinoitumisen aikana.
Ota paisti huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen paistamista. Pyyhi lihan pinta. Ruskista liha öljyssä tai margariinissa pannussa. Nosta liha uunivuokaan ja hiero pintaan suola ja pippuri. Työnnä lihalämpömittari paistin paksuimpaan kohtaan.Kypsennä paistia 125-asteisen uunin keskitasolla noin 1 1/2 tuntia tai kunnes lihan sisälämpötila on 60–65 astetta. Jos haluat paistista täysin kypsän, paista liha 70–75-asteiseksi.
Kääri paisti folioon ja anna vetäytyä 30 minuuttia. Viipaloi paisti ja tarjoile karamellisoitujen sipuleiden kanssa.
Kuori sipulit. Kuumenna öljy pannussa. Ruskista kokonaisia sipuleita öljyssä. Lisää suola, hunaja ja vesi. Alenna lämpöä ja hauduta sipuleita kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes pehmenevät.
Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Lisää kerma ja timjami. Keitä hieman kokoon ja tarjoa paistin lisäkkeenä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.