Nopea juustofondyy
15 min
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Hiero teflonkattilan reunoja valkosipulilla. Kaada kattilaan valkoviini, sitruunamehu, maissitärkkelysjauho ja juustoraaste. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta mustapippurilla ja paprikajauheella.Jos omistat fondyypadan, kaada seos pataan. Nosta pata liekin päälle pöytään. Leikkaa leipää reilunkokoisiksi kuutioiksi, pujota haarukkaan ja kasta juustoon. Leipäpalojen lisäksi kastettavaksi sopivat myös esimerkiksi tuore paloiteltu päärynä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.1.2005
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.