Vaahdota margariini, suklaalevite ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Ripottele reilu puolet valkosuklaahipuista taikinaan ja kääntele ne kevyesti joukkoon.
Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä niistä tangot ja jaa ne 10 osaan. Pyöritä paloista palloja ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä leviämisvaraa. Paista yksi pellillinen kerrallaan. Painele keksit pinnalta tasaisiksi ja ripottele pinnalle loput valkosuklaahippuset. Painele hippusia hieman taikinan sisään. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
710
170
4,5 g
2,4 g
28,0 g
15,7 g
0,9 g
3,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Margariinia,
2 dl Hasselpähkinä-suklaalevitettä (nutella),
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli