Nutellakeksit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nutellakeksit

???
Kappaleita
20
Valmistusaika
30 min
Hyödynnä Nutellaa ja valkosuklaata leivonnassa! Nutellakeksit valmistuvat nopeasti ja sopivat kahvipöytään ja ruokalahjaksi.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
Margariinia
2 dl
Hasselpähkinä-suklaalevitettä (nutella)
2 1/2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
1/2 dl
Kaakaojauhetta
1/2 tl
Suolaa
1 kpl
(100 g) valkosuklaahippuja (dr. oetker)

Näin teet

1

Vaahdota margariini, suklaalevite ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Ripottele reilu puolet valkosuklaahipuista taikinaan ja kääntele ne kevyesti joukkoon.

Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä niistä tangot ja jaa ne 10 osaan. Pyöritä paloista palloja ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä leviämisvaraa. Paista yksi pellillinen kerrallaan. Painele keksit pinnalta tasaisiksi ja ripottele pinnalle loput valkosuklaahippuset. Painele hippusia hieman taikinan sisään. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 29.12.2015
Muokattu: 18.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g560 g
Proteiinia4 g71 g
Rasvaa4 g89 g
Kuituja1 g19 g
Energiaa kj710 14208
Energiaa kcal170 3394

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 150 g Margariinia

  • 2 dl Hasselpähkinä-suklaalevitettä (nutella)

  • 0,5 tl Suolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja28 g560 g
Proteiinia4 g71 g
Rasvaa4 g89 g
Kuituja1 g19 g
Energiaa kj710 14208
Energiaa kcal170 3394

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 150 g Margariinia

  • 2 dl Hasselpähkinä-suklaalevitettä (nutella)

  • 0,5 tl Suolaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.