Vaahdota margariini, suklaalevite ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Ripottele reilu puolet valkosuklaahipuista taikinaan ja kääntele ne kevyesti joukkoon.
Jaa taikina kahteen osaan. Pyöritä niistä tangot ja jaa ne 10 osaan. Pyöritä paloista palloja ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille. Jätä leviämisvaraa. Paista yksi pellillinen kerrallaan. Painele keksit pinnalta tasaisiksi ja ripottele pinnalle loput valkosuklaahippuset. Painele hippusia hieman taikinan sisään. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
142
594
2,7 g
1,4 g
25,4 g
13,3 g
0,9 g
3,2 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
150 g Margariinia,
2 dl Hasselpähkinä-suklaalevitettä (nutella),
0,5 tl Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli