Oliivitahna | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Oliivitahna

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Mustia oliiviviipaleita
1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Parmesaanijuustoa
1 dl
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta oliivit liemestään. Kuori ja paloittele valkosipulinkynsi. Soseuta tahnan ainekset keskenään sauvasekoittimella. Tarjoa lihan lisukkeena.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 17.3.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.