Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oliivitahna

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 dl
Mustia oliiviviipaleita
1 kpl
Valkosipulin kynsi
3 rkl
Parmesaanijuustoa
1 dl
Tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta oliivit liemestään. Kuori ja paloittele valkosipulinkynsi. Soseuta tahnan ainekset keskenään sauvasekoittimella. Tarjoa lihan lisukkeena.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 17.3.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.