Omena-kanelimuffinit | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omena-kanelimuffinit

Fork and knife
11 Kappaletta
Fork and knife
11 Kappaletta

Ainekset

3 1/2 dl
Vehnäjauhoja
2 dl
Sokeria
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Kanelia
1 tl
Vaniljasokeria
2 kpl
Kananmunaa
1 dl
Maitoa
1 dl
Juoksevaa rasvaseosta
1 dl
Omenamehua

lisäksi

1 1/2 dl
Paistonkestävää omena-kanelimarmelaadia
Valkoista sokerikuorrutetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita joukkoon munat, maito, rasva ja mehu. Kääntele tasaiseksi taikinaksi.

Jaa taikina silikonimuffinipellille tai paperisiin vuokiin. Nosta hillonokare jokaisen muffinin keskelle. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Nosta muffinit jäähtymään ritilälle. Hillo painuu paistaessa muffinin pohjalle sydämeksi. Lisää jäähtyneiden muffinien päälle hillosilmä ja ympäröi hillo sokerikuorrutteella.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.11.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.