Omenainen kinkun kastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenainen kinkun kastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

3 dl
Kinkun paistolientä
2 rkl
Vehnäjauhoja
1 dl
Omenahilloa
2 rkl
Sinappia
1 1/2 dl
Kermaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Tee suurus sekoittamalla jauhot tilkkaan paistolientä. Kiehauta loppu liemi, hillo ja sinappi. Sekoita joukkoon suurus ja kerma. Keitä muutama minuutti. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.11.2013
Muokattu: 19.7.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

637

152

10,2 g

6,8 g

13,5 g

9,5 g

0,5 g

1,0 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli