
Paahdettu broilerinfilee, kukkakaalisose ja salaatti


Ainekset
Salaatti:
Valmistus
Lämmitä uuni 225 °C. Aseta broilerinfileet uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa n. 15 minuuttia.
Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi.
Laita kukkakaali, kerma, vesi ja kananliemi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen pehmeäksi.
Aja kukkakaali sileäksi soseeksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Laita kulhon pohjalle 3 rkl oliiviöljyä, 2 rkl balsamicoa, 1 tl hunajaa, suolaa ja pippuria ja sekoita.
Lisää kulhoon revitty salaatti, rucola, puolitetut tomaatit ja kurkkukuutiot. Sekoita ja viimeistele cashewpähkinöillä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.