Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdettu broilerinfilee, kukkakaalisose ja salaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

800 g
kukkakaalia
2 dl
kermaa
1 dl
vettä
1 rkl
kanalientä
1 kpl
sitruuna lohkoina tarjoiluun
n. 600 g broilerin fileetä (yrtti–valkosipulimarinoitu)
suolaa, pippuria
suolaa, pippuria

Salaatti:

1 kpl
ruukku salaattia
1 kpl
ruukku rucolaa
1 kpl
rasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 kpl
kourallinen paahdettuja cashewpähkinöitä
puolikas kurkku kuutioina
oliiviöljyä, balsamicoa, hunajaa, suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225 °C. Aseta broilerinfileet uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa n. 15 minuuttia.

2

Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi.

3

Laita kukkakaali, kerma, vesi ja kananliemi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen pehmeäksi.

4

Aja kukkakaali sileäksi soseeksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

5

Laita kulhon pohjalle 3 rkl oliiviöljyä, 2 rkl balsamicoa, 1 tl hunajaa, suolaa ja pippuria ja sekoita.

6

Lisää kulhoon revitty salaatti, rucola, puolitetut tomaatit ja kurkkukuutiot. Sekoita ja viimeistele cashewpähkinöillä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.