Paahdettu broilerinfilee, kukkakaalisose ja salaatti
Paahdettu broilerinfilee, kukkakaalisose ja salaatti
Yhteistyössä

Paahdettu broilerinfilee, kukkakaalisose ja salaatti

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
800 gkukkakaalia
2 dlkermaa
1 dlvettä
1 rklkanalientä
1 kplsitruuna lohkoina tarjoiluun
n. 600 g broilerin fileetä (yrtti–valkosipulimarinoitu)
suolaa, pippuria
suolaa, pippuria

Salaatti:

1 kplruukku salaattia
1 kplruukku rucolaa
1 kplrasia kirsikkatomaatteja puolitettuina
1 kplkourallinen paahdettuja cashewpähkinöitä
puolikas kurkku kuutioina
oliiviöljyä, balsamicoa, hunajaa, suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 225 °C. Aseta broilerinfileet uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunissa n. 15 minuuttia.

  2. 2

    Leikkaa kukkakaali kukinnoiksi.

  3. 3

    Laita kukkakaali, kerma, vesi ja kananliemi kattilaan ja anna kiehua hiljalleen pehmeäksi.

  4. 4

    Aja kukkakaali sileäksi soseeksi ja mausta suolalla ja pippurilla.

  5. 5

    Laita kulhon pohjalle 3 rkl oliiviöljyä, 2 rkl balsamicoa, 1 tl hunajaa, suolaa ja pippuria ja sekoita.

  6. 6

    Lisää kulhoon revitty salaatti, rucola, puolitetut tomaatit ja kurkkukuutiot. Sekoita ja viimeistele cashewpähkinöillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä