Paahdetut perunalohkot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut perunalohkot

Fork and knife
9 Annosta
Fork and knife
9 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 1/2 kg
Kiinteitä keskikokoisia perunoita
5 rkl
Oliiviöljyä
1 dl
Parmesaaniraastetta
1 1/2 rkl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Hienonnettua persiljaa
1 tl
Kuivattua rosmariinia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko perunat. Keitä niitä suolalla maustetussa vedessä 4 minuuttia. Valuta ja höyrytä kuiviksi.Lisää perunoiden joukkoon öljy ja nostele sekaisin. Sekoita juustoraaste, jauhot, yrtit ja mausteet. Kääntele seos perunoiden joukkoon. Levitä perunat uunivuokaan tai pellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 23.11.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.